Vinaora Nivo Slider 3.x

The Inside

De jury was erg onder de indruk van alle drie bedrijven. Stuk voor stuk bedrijven waar Deventer trots op mag zijn. De winnaar is een bedrijf dat in de Coronaperiode een zeer sterk staaltje ondernemerschap heeft laten zien. Een turnaround gerealiseerd zonder weerga. De overall winnaar van de prijs Deventer Onderneming 2021 is The Inside.


Rubia Patisserie

De jury was erg onder de indruk van alle drie de starters. Om te starten net voor, tijdens of na Corona is niet makkelijk. Door volharding en ondernemerschap zijn prachtige bedrijven ontstaan met vele fans in het hele land en soms daar buiten. De winnaar is een bedrijf dat continue bezig is zichzelf te vernieuwen, toonde ondernemersschap zonder financiële steun vanuit Corona-regelen en is ook bezig met nieuwe concepten voor Deventer te ontwikkelen. De winnaar is Rubia Patisserie.


GewoonDoen

De retail heeft het zwaar gehad in de Coronatijd. De genomineerden voor de titel Retailer van het jaar laten zien dat met het juiste ondernemerschap het uitstekend ondernemen is in de retailer. Stuk voor stuk laten zij een bijzonder staaltje ondernemerschap zien. De winnaar is een winkel die barst van de ambitie om het huidige succes nog verder door te zetten. Er is een duidelijke visie en drive aanwezig om dit te gaan te gaan realiseren met haar team. De winnaar is: GEWOONDOEN!


Oxe geeft gas

De genomineerde ondernemers laten zien waarom Deventer door de Vereniging Nederlandse Gemeenten verkozen is tot Global Goals gemeente van Nederland. De hier ontwikkelde ideeën reiken oplossingen aan voor Nederland en daarbuiten. De winnaar is een bedrijf dat een oplossing heeft ontwikkeld voor een zeer actueel en groot probleem. De kranten staan hier momenteel bol van: van het Russisch gas af, reductie van stikstof, circulaire landbouw. De jury heeft Oxe Geeft Gas tot winnaar benoemd.