Vinaora Nivo Slider 3.x

Wie worden de opvolgers van de vorige Deventer ondernemingsverkiezing van het jaar? U kunt kandidaten nomineren via de website deventerondernemersevent.nl. Tijdens de tweede editie van het Deventer Ondernemer Event (DOE) op 11 februari 20202 maken wij uit alle inzendingen de winnaars over 2019 bekend. Kent u die Deventer onderneming met extra bijzondere prestaties, nomineer deze en de onderneming dingt mee naar de titel Deventer Onderneming van het jaar.

Nieuwe categorie

Vorig jaar waren de trotse winnaars Value2health (Overall) en Sync OK (Starter) en VVV Deventer (Aanjager). Wij zoeken naar waardige opvolgers van deze bedrijven. De categorieën Overall en Startende onderneming van het jaar komen wederom bij de verkiezing. Nieuw wordt de derde categorie en dat is de United Nations Global Goals Onderneming van het jaar, afgekort als Global Goals onderneming.

Onderstaand treft u de jurycriteria aan die de 10-koppige jury uit het Deventer bedrijfsleven aangevuld met de winnaars van vorig jaar gaat hanteren.

Nominatie Onderneming van het jaar

Vertegenwoordigt u die onderneming of kent u een onderneming die voldoet aan één van deze criteria, vul dan onderstaand formulier in. Geef in maximaal 100 woorden aan waarom u vindt dat deze onderneming een nominatie verdient. Geef daarbij ook aan voor welke categorie u de onderneming nomineert.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Partners

logos netwerkpartners1logos netwerkpartners2logos netwerkpartners3vno ncw