Vinaora Nivo Slider 3.x

Wie worden de opvolgers van de vorige Deventer ondernemingsverkiezing van het jaar? U kunt kandidaten nomineren via de website deventerondernemersevent.nl. Tijdens de tweede editie van het Deventer Ondernemer Event (DOE) op 11 februari 20202 maken wij uit alle inzendingen de winnaars over 2019 bekend. Kent u die Deventer onderneming met extra bijzondere prestaties, nomineer deze en de onderneming dingt mee naar de titel Deventer Onderneming van het jaar.

Nieuwe categorie

Vorig jaar waren de trotse winnaars Value2health (Overall) en Sync OK (Starter) en VVV Deventer (Aanjager). Wij zoeken naar waardige opvolgers van deze bedrijven. De categorie├źn Overall en Startende onderneming van het jaar komen wederom bij de verkiezing. Nieuw wordt de derde categorie en dat is de United Nations Global Goals Onderneming van het jaar, afgekort als Global Goals onderneming.

Onderstaand treft u de jurycriteria aan die de 10-koppige jury uit het Deventer bedrijfsleven aangevuld met de winnaars van vorig jaar gaat hanteren.

Partners

logos netwerkpartners1logos netwerkpartners2logos netwerkpartners3 1vno ncw